Odporúčame: No Color

No Color

Názov: No color
Autor: Natsume Isaku
Rok vydania: 2005
Žáner: komédia, romantika, shounen ai, yaoi

 

Varovanie: článok môže obsahovať spoilery!

Sakamoto Youji je introvertný, mierne asociálny študent práva, ktorý celé dni trávi za pracovným stolom s hlavou ponorenou v knihách. Odetý výlučne v čiernej prechádza životom bez povšimnutia okolitej reality.

IIda Shoukichi je extrovert vždy plný energie. Okrem iného sa živí najmä ako fotograf, výborne varí a užíva si života. Jedného dňa je nútený sa zo svojho bytu vysťahovať a jediným východiskom je susedný byt, v ktorom býva tichý študent Sakamoto.

Ako sa na prvý pohľad dva rozdielne charaktery vysporiadajú s tým, že musia čeliť jeden druhému?

Manga No Color je niečím, po čom siahnete počas pokojného nedeľného poobedia. Nie je to žiadna dráma, len takzvaná oddychovka. Komediálny podtext z nej ale robí dynamickú a zaujímavú mangu, ktorej charaktery si jednoducho zamilujete. Nejedná sa o žiadne klišé, na ktoré sme pri podobných žánroch zvyknutí, ale o veľmi realistický a živý príbeh.

e029

Tí, ktorí sú už v oblasti yaoi mangy trochu zbehlejší, určite poznajú meno autora – Natsume Isaku. Práce Natsume sú charakterizované veľmi špecifickou kresbou a typickým humorom, vďaka ktorým autorove diela spoznáte okamžite.

Okrem iného sme sa rozhodli jedno dielo od Natsume Isaku prekladať aj tu u nás! Môžete ho nájsť pod názvom Kiraboshi Dial!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *